Поръчка и доставка

Уважаеми клиенти,

 

Вашите поръчки се обработват и фактурират от Озон Ентъртейнмънт ООД, БУЛСТАТ 200832020 в рамките на първия работен ден след подаването им и се предават за изпращане с куриери на Озон Ентъртейнмънт ООД или куриерска фирма Спиди АД. Срок на доставка на куриерската пратка до посочения от Вас адрес - 1 до 3 работни дни.

 

Прави всичко възможно за качественото и срочно изпълнение на Вашите заявки, но не сме в състояние да гарантира наличност на всяко едно заглавие по всяко време.

 

За неналичните в момента заглавия или проблем с доставката ще бъдете уведомени изрично, като ще Ви бъдат предложени срок и възможности за доставката им.

 

Обърнете внимание на преференциалната такса доставка*:

● за поръчки до 300 лв. – такса доставка 5 лв. с ДДС
● за поръчки от 301 лв. до 600 лв. – такса доставка 10 лв. с ДДС
● за поръчки от 601 лв. до 1000 лв. – такса доставка 20 лв. с ДДС
● за поръчки над 1001 лв. – такса доставка 30 лв. с ДДС
 

*Издателството си запазва правото на промени в таксата според измененията в цените на куриерските услуги. Такса доставка се начислява към всяка поръчка независимо от начина на доставка.

 

Доставките за чужбина се изпълняват чрез Български пощи ЕАД и се заплащат от клиента. За цените на доставките, можете да се информирате тук: http://www.bgpost.bg/  Поръчките се изпращат след получаване на плащането от страна на клиента.

 

Начини за плащане:
● С наложен платеж при получаване от куриера