Новина

10% отстъпка за всички издания

Галерия

Уважаеми клиенти,

               

Надяваме се Вие и Вашите близки да сте здрави и да преминавате възможно най-леко през тази трудна ситуация.

В хода на необичайното ежедневие, в което попаднахме, учителите правят всичко по силите си да надграждат знанията на своите ученици чрез новите технологии и без пряка връзка с тях. Учениците е нужно да се справят с материала много повече сами, като някои дори се готвят за изпити, а родителите също търсят начини да създадат по-комфортна среда за децата си у дома.

 

Като издател на образователни материали, екипът на КЛЕТ България напълно осъзнаваме колко голямо е предизвикателството пред Вас. Убедени сме, че ще успеете да преодолеете всяка трудност и в края на тази учебна година ще завършат едни наистина пораснали деца!

 

Ако имате нужда от допълнителни помагала в помощ на учебния процес у дома, сега можете да използвате промокод за 10% отстъпка в електронния ни магазин www.учебника.бг и да си осигурите издания с марките Klett, Анубис, Булвест 2000, PONS и Langenscheidt, както и Cambridge University Press, Difusión, Éditions Maison des Langues, Casa delle Lingue, Oxford University Press.

 

ПРОМОКОД: UchaPodKarantina

 

 

ОБРАЗОВАНИЕТО Е НАША МИСИЯ!

 

С пожелание за здраве и успехи,

Екипът на издателство КЛЕТ

 

 

Не забравяйте също!

 

✅ Издателство КЛЕТ България осигурява напълно безплатен достъп до всички свои електронни ресурси.

✅  Материалите обхващат всички предмети от 1. група на детската градина до 10. клас в училище.

✅  Вашата регистрация за достъп като учител или родител можете да направите ТУК.

 

 

P.S. Кодът е активен в периода 1 – 12 април 2020 г. и е валиден за всяка поръчка. Въведете кода в края на поръчката Ви и сумата автоматично ще бъде преизчислена. Кодът в валиден за наличните издания към датата на поръчка